Tilmelding og betaling / Tilmelding

Tilmelding

Tilmelding til holdene åbner
- mandag den 19. juni 2017 kl. 8 for sidste sæsons medlemmer
og fredag d. 23. juni 2017 kl. 8 for nye medlemmer.
 
De første tre gange i september er du velkommen til at prøve det/de hold, du er interesseret i, inden du tilmelder dig. Vores erfaring er dog, at flere af holdene hurtigt bliver fuldt booket, så her anbefaler vi tilmelding allerede inden sæsonstart. Hvor mange pladser, der er tilbage, kan du se ved at gå ind under de enkelte hold her.
Sidste frist for tilmelding er den 1. oktober 2017.
 
For at tilmelde sig et hold, forudsætter det, at du er tilmeldt ”MEDLEMSKAB 2017-18” - dette gælder dog IKKE familieholdet, da dette ikke kræver medlemsskab. 

Tidligere medlem
Har du tidligere været medlem skal du bruge dit gamle medlemslogin (Mobilnr. eller E-mail). Log ind under "allerede medlem". Har du glemt adgangskode - tryk "glemt kode".
 
Nyt medlem
Nye medlemmer skal vælge nyt medlem. Tilmelder du et barn er det vigtigt, at du indtaster barnets personlige oplysninger, men bruger din e-mail og mobil nr.
 
Tilmelding foregår således:
1. Tilmeld dig først holdet ”MEDLEMSKAB 2017-18”
• Tryk på holdet og tryk derefter tilmeld og gennemfør betalingen
• Medlemsskab skal fornyes hvert år. Der skal et medlemskab til pr. gymnast, da medlemsskabet er personligt.

2. Tilmeld dig det hold du vil gå på.
• Tryk på holdet og tryk derefter tilmeld og gennemfør betalingen
• Vil du gå på flere hold, skal du gentage trin 2 igen.
 
Tilmeld her

 
Skal du taste dine eller dit barns oplysninger?
Når du tilmelder dit barn, er det vigtig, det er barnets navn og fødselsdato, der indtastes - men din mail og dit mobilnr. Vi bruger den mailadresse, du oplyser ved tilmeldingen til at sende information til efterfølgende. I få tilfælde bruger vi også mobil-nummer til at sende sms ud til. Det kan f.eks. være tilbud om ekstra-arrangementer, aflysninger mv. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvem der skal modtage den slags information. 
Bredstrup-Pjedsted IF - Gymnastik  | Tlf.: 51182433